jaaa internet
Door: jerica
Blijf op de hoogte en volg Jerica
13 April 2012 | Spanje, Calella
Hallo,
Zo voor het eerst sinds 3 weken heb ik weer internet in het huisje denk dat ik maar eens professioneel hacker moet gaan worden :D Ik heb net een geweldige week achter de rug, Danny mama en Henrieke zijn langs geweest, wat hebben we genoten en hoe fijn is het om eindelijk te laten zien hoe je woont waar je woont en wat voor werk je doet. Ik denk dat als ik terug kom 2 stoelen moet reserveren ze hebben zoveel lekker eten meegenomen vooral heel veel chocolade dus ik denk dat het handig is om ook alvast een afspraak bij de tandarts te maken. :D en ze hebben heel veel echt heel veel Nederlandse tijdschriften meegenomen echt super!
22 April 2012 - 13:08
Jeannette En Fam:
Hallo Jerica, wat leuk dat Danny,Henrieke en je ma zijn geweest.Als ik de verhalen van je ma hoor vonden zij het ook erg leuk! Het gaat wel erg snel zeg, nog even en je komt al weer terug. Nog bedankt voor jullie kaart, die kwam van de week aan.Toch fijn dat er zoveel mensen met ons meeleven. Groetjes en als je terug bent hoor ik graag wat van je verhalen.Doei -
23 April 2012 - 10:41
Jerica:
Hallo Jeanette en fam :)
ja het was heel leuk dat ze geweest zijn we hebben echt heel erg genoten vond het super en hun inderdaad ook.
Ja het is wel dubbel hoor kom over 6 weken weer naar huis maar heb het zo leuk hier. Als ik terug ben kom ik snel langs!
xxx